Komedieserie over het leven van Bollywood actrice Madhuri Dixit in de maak?

Komedieserie over het leven van Bollywood actrice Madhuri Dixit in de maakIn 2017 werd bekendgemaakt dat Bollywood actrice Priyanka Chopra Jonas van plan was om komedieserie te maken dat gebaseerd was op het leven van Madhuri Dixit-Nene. Maar na de aankondiging bleef het akelig stil. Madhuri reageerde recent op de vraag of deze serie er nog komt.

“We wachten nog steeds op een bevestiging. Er zijn gesprekken geweest met ABC. Maar TV is geen makkelijk medium. Zoiets gaat natuurlijk niet van de een op de andere dag. Het kost tijd en energie. Je moet het idee blijven ontwikkelen. Maar we wachten nu op een reactie.”, aldus Madhuri.

De 52-jarige actrice vertelt verder dat de serie meer dan alleen haar reis in Bollywood zal tonen. “Het gaat niet alleen over mijn leven als actrice. Het concept is veel breder dan dat. Andere aspecten van mijn leven zullen ook voorbijkomen, zoals mijn leven in Amerika, de opvoeding van mijn kinderen en mijn liefde voor dans.”

Wij houden je op de hoogte.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.