De gezonde levensstijl van Bollywood starkid Taimur Ali Khan

De gezonde levensstijl van Bollywood starkid Taimur Ali KhanBollywood sterren Kareena Kapoor Khan en Saif Ali Khan spraken onlangs in een interview over hoe zij een uitgebalanceerd dieet en een gezonde levensstijl handhaven. En niet alleen voor zichzelf, maar ook voor hun zoon Taimur.

Tijdens de livesessie met voedingsdeskundige Rujuta Diwekar onthulde Kareena dat Taimur voornamelijk alleen eten krijgt dat thuis is bereid. “Ik ben erg paranoïde. Hij gaat naar verjaardagsfeestjes, maar hij mag niets hebben van buiten. Maar ik weet dat dat ook verkeerd is.”

Saif voegde toe dat Taimur wel af en toe chips eet, maar Kareena zegt dat het dieet van Taimur toch voornamelijk bestaat uit gezondere opties. “Khichdi, idli dosa, gewoon gezond eten. Ik zit er echt bovenop. Elke maand wisselt zijn dieet. Welk fruit is er beschikbaar en welke groenten mag hij deze maand? Maar hij geniet er zelf ook van. Vandaag kreeg hij Saag. Hij houdt daar totaal niet van, maar ik heb hem eigenlijk gedwongen en nu is hij eraan gewend en eet hij een hele kom op.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.