Bollywood acteur Saif Ali Khan niet geïnteresseerd in Hollywood?

Bollywood acteur Saif Ali Khan niet geïnteresseerd in Hollywood?Bollywood acteur Saif Ali Khan ontving veel lof voor zijn rol als Sartaj Singh in de Netflix-serie Sacred Games. Al snel na de release werd ook Hollywood wakker en volgens de laatste geruchten heeft zijn werk in Sacred Games geleid tot diverse filmaanbiedingen uit Hollywood.

Volgens insiders is hij in ieder geval benaderd voor een Hollywood film. “Er zijn gesprekken geweest en hij is inderdaad benaderd door een producent. Het gaat in ieder geval om een zeer belangrijke rol. De makers hopen hem te overtuigen van de rol en de film”, aldus een vriend van de familie Khan.

Het team van Saif Ali Khan ontkent zijn betrokkenheid bij een dergelijk project. “Hij heeft niets getekend.” Ze ontkennen echter niet dat er gesprekken gaande zijn.

Op dit moment is Saif bezig met de voorbereidingen op zijn film Jawaani Jaaneman, waarvan de opnames in de zomer in Londen van start gaan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.