Dochter Bollywood acteur Sanjay Kapoor wil carrière in films

Dochter Bollywood acteur Sanjay Kapoor wil carrière in filmsWanneer het gaat om een prominente familie in Bollywood, is het bijna vanzelfsprekend dat de jonge generatie in de voetsporen van hun ouders zal treden. Dit geldt ook voor de dochter van Sanjay Kapoor.

Net als haar nicht Jhanvi Kapoor streeft ook Shanaya Kapoor naar een acteercarriere. Vorig jaar werd het nieuws nog door haar vader Sanjay Kapoor ontkend, maar hij kan er niet meer omheen. In een recent interview bevestigt hij dat zijn dochter zich opmaakt voor een carrière in films.

Shanaya werkt moment achter de schermen van de nieuwe film van haar nicht Jhanvi. De 19-jarige wilde iets doen om het vak te begrijpen en ze wilde geen tijd verspillen. “Ze wil het vak begrijpen, maar ze had eigenlijk geen zin in een cursus van drie jaar in het buitenland. Ik zal haar altijd steunen in wat ze wil doen. En uiteraard ben ik er om haar te begeleiden. Niets in het leven is beter dan ervaring”, aldus vader Sanjay.

Sanjay voegt toe dat ze tegelijkertijd ook acteerworkshops volgt, danslessen neemt en allemaal andere dingen doet die ze nodig heeft om een stevige basis op te bouwen.

Hij ging ook in op de vraag dat het voor de kinderen van acteurs heel erg makkelijk is om een carriere op te bouwen in een industrie waar de familie of ouders al succesvol zijn. “Ze komt inderdaad uit een filmfamilie en de contacten liggen voor het oprapen. Maar ze moet zich een ding wel realiseren. Het is niet makkelijk om te overleven. Vraag dat maar aan mij. Alle glamour is externe schijn. Het is echt keihard werken.”

Wanneer Shanaya haar debuut wil en gaat maken is niet bekend. “Ik hoop dat ze een goede film kiest om te laten zien wat ze kan. Maar ik wil nu gewoon dat ze zich concentreert op haar werk. We wachten het rustig af.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.