Bollywood acteur Hrithik Roshan is grote steun voor ex

0

Bollywood acteur Hrithik Roshan is grote steun voor exHet is alweer vijf jaar geleden dat Bollywood acteur Hrithik Roshan en Sussanne Khan een punt achter hun huwelijk zetten. Maar de twee zijn goede vrienden gebleven en hun twee kinderen groeien op bij twee zeer liefhebbende ouders.

In een recent interview spreekt Sussanne Khan vol lof over haar ex-man. “Mijn twee kinderen geven mij ontzettend veel energie. Zij werken als een vitamine, ze houden mij op de been en gemotiveerd om harder te werken. Zij zien beide ouders keihard werken.”

“Als alleenstaande moeder is het belangrijk om overal bovenop te zitten en je kinderen een goede balans te tonen tussen werk en privé. Daarin speelt ook Hrithik een zeer belangrijke rol. Hij is mijn steun en toeverlaat. Het mag dan wel geen huwelijk meer zijn, maar we zijn vrienden. En dat is heilig voor mij. Het maakt mij niet verdrietig of eenzaam.”

Het echtpaar was 14 jaar getrouwd vóór hun scheiding.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.