Bollywood actrice Aishwarya Rai Bachchan droomt van carrière achter de schermen

Bollywood actrice Aishwarya Rai Bachchan droomt van carrière achter de schermenBollywood actrice Aishwarya Rai Bachchan sprak recent over haar droom om ook achter de schermen te werken.

“Ik heb wel vaker gekeken naar de rol van producent. Collega’s hebben mij ook aangemoedigd om die stap te nemen, maar ik heb nooit echt serieus stilgestaan bij die gedachte.”

“Ik werk nu al jaren in de filmindustrie. En de rol van actrice is de rol die de grootste hoeveelheid toewijding vraagt. Ik ben altijd een teamplayer geweest en ik geloof ook dat ik het inzicht heb om die diverse rollen naar behoren te vertolken.”

De 45-jarige actrice voegt toe dat ze er echter wel aan denkt om ooit te gaan regisseren. “Regie speelt wel in mijn gedachten. Ik wil op een dag een film regisseren. Ik heb hier ooit over gesproken, maar ik heb nog geen tijd en energie gestoken om het idee in gang te zetten. Maar ik zou het serieus moeten overwegen. Mijn collega’s vragen mij vaak genoeg wanneer ik in de rol van producent of regisseur stap. Dus, misschien zie je mij over een paar jaar in een andere rol.”

Aishwarya Rai Bachchan was voor het laatst op het witte doek te zien in de film Fanney Khan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.