Bollywood actrice Fatima Sana Shaikh droomt van eigen productiebedrijf

Bollywood actrice Fatima Sana Shaikh droomt van eigen productiebedrijfZe kreeg naam en faam door haar acteerprestatie in de Bollywood film Dangal. Ze is momenteel een van de meest gevraagde actrices in Bollywood. Hoewel ze met haar laatste film, Thugs of Hindostan, geen indruk maakte kijkt de actrice vooruit en lijkt ze precies te weten wat ze wil bereiken.

“Mijn droom is om een dag mijn eigen films te maken. Ik hoop dat ik op een bepaald moment een productiebedrijf kan beginnen. Mijn broer is schrijver en hij droomt er van om ooit een film te regisseren. De films die ik wil maken moeten waarde toevoegen aan de Indiase Cinema.”

“Ik ben eigenlijk met begonnen met mijn carrière. Dus ik wil mezelf eerst van waarde maken voor de filmindustrie. Daarna kijken we verder.”

Dat Thugs of Hindostan is geflopt is natuurlijk niet leuk, maar Fatima kan zich daar niet lang mee bezig houden. “Ik ben erg kritisch en neem mezelf te serieus. Daardoor kan ik erg hard zijn voor mezelf, maar ik doe dit op een positieve manier. Vroeger raakte ik overstuur van elke kleinigheid dat niet ging zoals ik zou wensen. Dan zat ik vol negatieve gedachten. Nu bekijk ik waar het aan schort en werk ik eraan. Ik wil er niet te lang bij stilstaan. Ik werk liever aan mezelf.”

Hopelijk doet haar volgende film het beter dan Thugs of Hindostan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.