Bollywood acteur Amitabh Bachchan jaloers op Ranbir Kapoor

Bollywood acteur Amitabh Bachchan jaloers op Ranbir KapoorBollywood acteur Ranbir Kapoor werkt voor het eerst samen met de legende Amitabh Bachchan in de Bollywood film Brahmastra. Voor beide is het echter een ervaring om nooit te vergeten. De 76-jarige acteur is zelfs een beetje jaloers op Ranbir.

“Zonder veel te zeggen, slaagt hij erin om alles te zeggen. Zijn gezicht is een zegen van God. Hij lijkt weinig moeite te hoeven doen om emoties over te brengen, terwijl ik constant moeite heb om mezelf uit te drukken en de regisseur moet vragen om mij te helpen. Hij heeft dat niet nodig.”

Amitabh geeft toe jaloers te zijn op het moeiteloze acteerwerk van Ranbir. “Al zijn films hebben hem iets geleerd. Ik vind het heel ongewoon hoe hij reageert. Hij beweegt geen spier, terwijl het overbrengen van zoveel gevoelens een zware klus is. Ik zie dat hij niet veel doet als hij acteert. En het gaat niet alleen om zijn werk in films, maar ook in de reclamespotjes die hij doet”, voegt hij eraan toe.

Brahmastra wordt geregisseerd door Ayan Mukerji en staat gepland voor een release later dit jaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.