Bollywood acteur Arjun Kapoor wil meer intense rollen vertolken

Bollywood acteur Arjun Kapoor wil meer intense rollen vertolkenBollywood acteur Arjun Kapoor heeft in zijn carrière al veel verschillende rollen gespeeld. En toch heeft hij nog genoeg wensen en ideeën van rollen die hij graag zou willen vertolken.

“Het is heel moeilijk om te zeggen dat ik dit of dat wil doen en dat komt omdat ik nog zoveel wil doen. Het is nog maar het topje van de ijsberg. Ik weet dat ik nog maar een paar jaar geleden ben begonnen, maar ik zou zo graag in een film willen zitten over een overval of een goede gangsterfilm. Maar een vaderrol zou ook hartstikke leuk zijn of een intens liefdesverhaal. Ik wil meer intense rollen spellen.”

Arjun voegt toe dat de inhoud van vandaag ervoor zorgt dat verschillende genres en personages de aandacht krijgen die nodig is. “De mogelijkheden die acteurs vandaag de dag hebben zijn eindeloos. En het staat allemaal op papier. Als acteur raak ik enthousiast van nieuwe onderwerpen en de mogelijkheid om dit uit te dragen.”

De 33-jarige acteur werkt momenteel aan de films Sandeep Aur Pinky Faraar, India’s Most Wanted en Panipat.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.