Bolywood acteur Aamir Khan: “Mijn kinderen moeten zelfs auditie doen voor mijn eigen producties”

Bolywood acteur Aamir Khan: "Mijn kinderen moeten zelfs auditie doen voor mijn eigen producties"Junaid Khan, de zoon van Bollywood acteur Aamir Khan, heeft zich de afgelopen jaren verdiept in theater. Mocht hij een carrière in Bollywood ambiëren dan is zijn vader niet bereid om hem zomaar te laten debuteren.

In een recent interview zegt Aamir dat hij zijn beslissing volledig baseert op het feit of Junaid geschikt is voor een rol. “Als er een film is en een rol waar hij in past en slaagt hij ook nog eens voor de audities dan zou ik het overwegen. Maar Junaid heeft mij hier nooit om gevraagd.” Ook zijn dochter heeft nooit met hem gesproken over een carrière in Bollywood.

Ook zijn jongste zoon Azad zal dezelfde regels moeten volgen. “Ik moet eerlijk zeggen dat ik hier niet over heb nagedacht”, zegt Aamir lachend. “Als mijn casting adviseurs dit adviseren en Azad de audities doorstaat kan het gebeuren. Mijn kinderen zullen ook voor mijn eigen producties door de audities moeten komen.”

Aamir Khan is momenteel druk bezig met de voorbereidingen op zijn rol als Laal Singh Chaddha in de Hindi-remake van Forrest Gump.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.