Bollywood acteur Sidharth Malhotra binnenkort in een webserie?

Bollywood acteur Sidharth Malhotra binnenkort in een webserie?Bollywood acteur Sidharth Malhotra heeft een aantal goede films op zijn naam staan en toch, hoewel hij niet warmloopt voor het idee, wil hij nadenken over een mogelijk digitaal debuut.

De 34-jarige acteur is benaderd voor een webserie, maar hij heeft nog niets besloten. “Sidharth wil dit eerst voorleggen aan zijn team. Op dit moment werkt hij aan de biopic over het leven van Vikram Batra. Daarnaast is hij druk met Marjaavaan en Jabariya Jodi. Zijn agenda zit bomvol. Dus de vraag is echter of hij hier wel tijd voor heeft”, zegt een vriend van hem.

Sidharth heeft eerder te kennen gegeven dat hij zich alleen wil focussen op films. “Dat is de reden dat hij acteur wilde worden. Maar ook hij ziet dat een grote groep acteurs de sprong waagt naar online platformen.
Het is een trend waar hij over wil nadenken. Hij kan niet inschatten of het wel of juist niet slim is om op dit moment in zijn carrière die stap te maken”, voegt hij toe.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.