Bollywood acteur Arjun Kapoor over geruchten huwelijk met Malaika Arora

Bollywood acteur Arjun Kapoor over geruchten huwelijk met Malaika AroraBollywood acteur Arjun Kapoor heeft eindelijk gesproken over de geruchten over zijn huwelijk met Malaika Arora.

Al maanden wordt gespeculeerd over de datum van deze bruiloft. Eerst zou deze in april plaatsvinden, maar volgens de laatste berichten is het huwelijk verplaatst naar juni. Echter, in een interview zegt Arjun dat hij geen haast heeft om te trouwen.

“Ik ben pas 33 en je moet mij maar op mijn woord geloven wanneer ik zeg dat ik geen haast heb om te trouwen. Eerlijk gezegd, als ik zou gaan trouwen dan zouden mensen dit weten. Vandaag de dag blijft niets geheim.”

Hij voegt toe dat speculeren geen schade aanricht, maar dat hij het niet leuk vindt om continue te reageren op speculatie. “Het is vermoeiend om steeds te reageren op dit soort geruchten. Er wordt zoveel geroddeld dat mensen die het gerucht geloofden er nu niet meer in geloven.”

“Ik weet dat het trouwseizoen is aangebroken. Maar trouwen is niet zomaar iets. Het is een grote verantwoordelijkheid. Ik zal trouwen wanneer ik er klaar voor ben.”

Over Malaika zegt Arjun het volgende. “Malaika is erg speciaal ja. Ik heb niets te verbergen. De wereld ziet wat het wil zien. Ik heb geen behoefte om mijn persoonlijke leven te verantwoorden. Het is belangrijk om goede mensen om je heen te hebben en ik heb het geluk dat ik zulke mensen in mijn leven heb.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.