Bollywood actrice Alia Bhatt over het floppen van Kalank

Bollywood actrice Alia Bhatt over het floppen van KalankDe Bollywood periodedrama Kalank van producent Karan Johar is geflopt. De film dreigt de grootste flop van zijn carrière te worden. De film blijft ver achter bij de verwachtingen. Alia Bhatt ziet het als een ervaring.

“Ik ben niet van het analyseren. Het is ook niet nodig. Het oordeel van het publiek is het meest belangrijke. En dat is de waarheid. Wanneer het publiek de film niet accepteert, dan moet de film ook geen geld verdienen. We moeten hiervan leren en ervoor zorgen dat ze de volgende keer niet teleurgesteld zullen zijn.”

Ze voegt toe dat niet alle films geweldige recensies ontvangen. Dat realiseert ze zich maar al te goed, maar als acteur draagt elke film bij aan je ervaring. “Iedereen doet zijn of haar uiterste best. Soms ontvang je goede recensies en soms slechte. Je moet ervan leren en verder gaan. De zon schijnt niet elke dag. Het zal soms regenen. Het is een leerervaring voor iedereen.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.