Bollywood acteur Salman Khan: “Varun en Tiger leggen de lat hoog voor nieuwkomers”

0

Bollywood acteur Salman Khan: Varun en Tiger leggen de lat hoog voor nieuwkomersBollywood acteur en producent Salman Khan staat erom bekend dat hij de zonen en dochters van bekende acteurs een kans geeft in de filmindustrie. In een recent interview zegt hij dat het hem nu bijna onmogelijk wordt gemaakt om talent te brengen, want acteurs als Varun Dhawan en Tiger Shroff leggen de lat te hoog.

“Jongens als Varun Dhawan en Tiger Shroff zijn zo goed in wat ze doen, van dansen tot aan vechten. Ze leggen de lat er hoog voor nieuwkomers. Wanneer deze debutanten hun films zien zeggen ze: “We moeten echt veel harder gaan werken!” Als ze niet goed genoeg zijn, of beter zijn dan Varun of Tiger, waarom zou ik ze dan laten debuteren?”

“Het vertrouwen om vooruitgang te boeken komt met de tijd, maar ze moeten ook hard werken om een startpunt te bereiken. Daarnaast is het handhaven van wat je hebt bereikt ook erg moeilijk en dat is ook iets wat ze moeten leren.”

De eerstvolgende die op zijn debuutlijstje staat is Tiger. “Tiger is de zoon van mijn bodyguard Shera. Ik weet nog steeds niet hoe ik hem zal introduceren. Eigenlijk wil ik een film maken waarin al deze jongens samenwerken. Een film zoals ik ook vroeger heb gemaakt.”

Afgelopen maand introduceerde Salman Khan de talenten Pranutan Bahl en Zaheer Iqbal in zijn productie Notebook.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.