Bollywood actrice Priyanka Chopra: “Mijn carrière in beide landen is mij dierbaar”

Bollywood actrice Priyanka Chopra: "Mijn carrière in beide landen is mij dierbaar"Na een persoonlijk en professioneel jaar in Amerika keert Bollywood actrice Priyanka Chopra terug naar haar roots in de Hindi cinema met de film The Sky Is Pink van Shonali Bose.

“Ik heb de waanzin van Hindi-films gemist. Ik zie het niet als een keuze tussen Hollywood en Bollywood, het is de magie van films dat mij trekt. Het eerste wat ik deed na Quantico was een Hindi-film. Mijn carrière in beide landen is mij dierbaar, en zolang mensen mij willen zien blijf ik!”

De film The Sky is Pink was een fascinerende ervaring voor Priyanka. “De film vertelt het verhaal van ouders die hun kind verliezen aan een ongeneeslijke ziekte. Het geeft een unieke kijk op de dood, waar mensen het leven van die persoon vieren in plaats van de rouwen om hun dood. Het was een uitdaging waar ik mijn tanden in heb kunnen zetten.”

The Sky is Pink, met in de hoofdrollen Farhan Akhtar, Priyanka Chopra en Zaira Wasim, staat gepland voor een release op 11 oktober.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.