Zoon van Bollywood acteur Shah Rukh Khan maakt debut met Takht?

Zoon van Bollywood acteur Shah Rukh Khan maakt debut met Takht?Bollywood-superster Shah Rukh Khan is wereldwijd een van de meeste geliefde acteurs. Ook zijn kinderen genieten een bepaalde populariteit op sociale media. Het is al enige tijd bekend dat twee van zijn kinderen een carrière in de filmindustrie ambiëren. En het eerste debuut zit er waarschijnlijk aan te komen.

Zoon Aryan zou binnenkort weleens zijn grote debuut kunnen maken, maar wel achter de schermen. Volgens de laatste geruchten zal Aryan als assistent-regisseur aan de slag gaan bij de film Takht.

Hoewel filmfans hopen op een acteerdebuut heeft Aryan andere plannen. “Aryan wil niet acteren. Dat is niets voor hem. De 21-jarige zoon van Shah Rukh Khan studeert momenteel in Amerika. Hij droomt ervan om films te maken”, aldus een vriend van de familie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.