Bollywood acteur Aayush Sharma weigert Aankhen 2

0

Bollywood acteur Aayush Sharma weigert Aankhen 2Bollywood acteur Aayush Sharma is misschien maar een film jong, maar deze jongeman weet wel wat hij wil. Ondanks dat zijn debuutfilm Loveyatri niet veel heeft opgeleverd is hij wel opgevallen bij diverse filmmakers, waaronder het team van Aankhen 2.

De 33-jarige ontvangt veel leuke aanbiedingen en hij hoopt goede keuzes te maken. Aayush kreeg ook een rol aangeboden in het langverwachte vervolg op Aankhen. Maar hij heeft de rol geweigerd.

“Op dit moment wil Aayush werken aan zijn naamsbekendheid. Dit doe je niet door te verschijnen naast andere grote namen. Hij wil graag soloprojecten aannemen, omdat deze hem veel meer de ruimte geven om zichzelf te laten zien. Aayush is nog niet klaar voor een film met allemaal grote namen”, aldus een vriend van de familie.

Aayush heeft inmiddels zijn volgende film getekend. Het gaat om de remake van de Marathi-film Mulshi Pattern. De film wordt geproduceerd door Salman Khan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.