Bollywood film Kalank legt focus op Varun Dhawan en Alia Bhatt?

Bollywood film Kalank legt focus op Varun Dhawan en Alia Bhatt?Bollywood’s langverwachte film Kalank gaat gepaard met hoge verwachtingen. Een indrukwekkende starcast en prachtige trailers maken dat iedereen uitkijkt naar de release. Maar ondanks de grote namen in de film zou Kalank zich vooral richten op de personages die worden vertolkt door Varun Dhawan en Alia Bhatt.

“Dit wil niet zeggen dat de andere grote namen geen belangrijke rollen hebben”, zegt een productiemedewerker. “Dat hebben ze wel degelijk! De personages van Madhuri Dixit, Sanjay Dutt, Sonakshi Sinha en Aditya Roy Kapoor zijn prominent aanwezig in het leven van Alia en Varun. Maar de plot richt zich wel op die twee.”

Waar een dergelijke situatie als negatief wordt ervaren door grote namen, was deze cast op de hoogte van de rolverdeling. “Er is niet geknipt. Iedereen heeft een bepaalde rol in het verhaal. Alle acteurs wisten waar ze aan begonnen. Varun en Alia zijn uiteraard Karan’s kindjes en zij hebben inderdaad de beste rollen.”

Kalank is geregisseerd door Abhishek Verman en staat gepland voor een release op 11 april.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.