Bollywood actrice Madhuri Dixit-Nene gaat met haar tijd mee

0

Bollywood actrice Madhuri Dixit-Nene gaat met haar tijd meeBollywood actrice Madhuri Dixit-Nene was recent te zien in haar allereerste echte komedie Total Dhamaal. In een recent interview zegt de actrice dat je altijd met de tijd mee moet gaan.

“Je moet jezelf altijd relevant houden. Wanneer tijden veranderen, moet je mee veranderen. Amitabh Bachchan is daar een geweldig voorbeeld van. Hij is altijd met de tijd mee gegaan. Dat is iets wat iedereen moet leren. Je moet bijhouden wat er allemaal gebeurd in de maatschappij. Mijn kinderen zijn 13 en 15 en houden mij op de hoogte van wat er allemaal speelt.”

“Ook wanneer het je werk betreft moet je mee veranderen. Je kunt niet blijven steken in bepaalde rollen. Je kunt het je niet veroorloven door te denken: ‘wat zullen mensen denken wanneer ik dit doe?’ Je moet daar echt doorheen, risico’s nemen en als het loont dan zullen anderen dat voorbeeld volgen.”

De 51-jarige actrice zei ook dat ze blij is om te zien dat er meer kansen zijn vandaag de dag. “Naast het acteren ben ik ook te zien in realityshows op televisie, zoals dansshows. Het publiek associeert mij met dansen en dat geeft mij dan ook de gelegenheid om met mijn fans in contact te staan. Daarom is het belangrijk om kansen voor jezelf te creëren.”

Binnenkort is Madhuri Dixit te zien in de Bollywood film Kalank.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.