Wordt Bollywood acteur Vicky Kaushal arrogant?

0

Wordt Bollywood acteur Vicky Kaushal arrogant?Soms zien we dat in Bollywood een aantal zeer goede acteurs vrij snel de ladder van succes beklimmen, tot grote verbazing van critici en publiek. Een van deze acteurs is Vicky Kaushal. Hij speelt geen bijrollen meer, maar is nu een van de meest gezochte acteurs in de filmindustrie. En het lijkt erop dat het succes hem wellicht naar zijn hoofd stijgt.

Vicky Kaushal stelt nu eisen en er hangt een mooi prijskaartje aan hem. Dit merken regisseurs die eerder met hem hebben gewerkt.

“Ik kan deze acteur niet meer voor dezelfde prijs krijgen. De markt is veranderd”, zegt een regisseur. “Ik weet niet of hij is veranderd, maar hij hangt nu rond met Karan Johar en soortgenoten. Dus ik denk dat ze hem adviseren hoe je verder kunt gaan in het leven.”

Dit is geen slecht advies, maar het gerucht gaat dat succes hem veranderd. Hij verbrak recent zijn relatie met Harleen Sethi en dat zou te maken hebben met wat hij nu wil. “Vicky denkt dat hij nu moet daten met een Katrina Kaif of een Alia Bhatt. Hij klimt zo snel die ladder op dat hij de grond onder hem niet meer ziet”, aldus een andere regisseur.

Succes werkt verslavend. En wanneer je het eenmaal hebt ervaren wil je meer. Laten we hopen dat het een positief effect op hem zal hebben.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.