Bollywood Fashion Beurs vier dagen in Rijswijk

Bollywood Fashion Wedding Beurs vier dagen in Rijswijk

In het weekend van 19 – 22 april staan meer dan 40 standhouders op de Bollywood Fashion Beurs in Rijswijk. Je vindt er designers uit Nederland en India met Lehenga’s, Churidars, Bruidskleding maar ook MUA’s, Henna artiesten en nog veel meer! De toegang is geheel gratis.

Deze Beurs vindt plaats in de grote zaal van De BroodFabriek Expo & Event Centre aan de Volmerlaan 12 in Rijswijk (Zuid-Holland). Naast fashion is er natuurlijk ook lekker eten en live muziek. Op vrijdag 19 april is de beurs open van 16:00u tm 20:00u. Op de overige dagen van 12:00u tm 20:00u.

Kijk voor meer informatie over deze beurs op bollywoodbeurs.nl

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.