Bollywood acteur John Abraham over waarom zijn vrouw op de achtergrond blijft

Bollywood acteur John Abraham over waarom zijn vrouw op de achtergrond blijftBollywood acteur John Abraham is sinds 2014 getrouwd met Priya Runchal en houdt sindsdien alles wat met zijn privéleven te maken heeft geheim. Hij praat ook zelden over zijn vrouw. Maar het stel wordt vaak samen gezien tijdens de premières van zijn films en Priya is erg actief op Instagram waar ze ook veel foto’s plaatst met John.

De 46-jarige acteur vertelt in een interview waarom zijn vrouw zichzelf op de achtergrond houdt. “Dat is wat ik fijn vind. Zij is erg gesteld op haar privacy. Ze heeft haar Business opleiding in Londen afgerond en was eerder in Los Angeles. Ze kiest er bewust voor om zonder alle poespas haar werk te doen en dat waardeer ik. Ze is tevens manager van mijn voetbalteam, North East United FC. Het managen van een team is als het managen van twee grote producties.”

“We zijn op zoek naar talent, proberen hen te begeleiden en zorgen dat ze beter en sterker worden, als speler, maar ook als persoon. En ja, dan komt er een miljardair langs die hen opkoopt voor zijn eigen team en dan kunnen we weer opnieuw beginnen. We scouten ze, geven ze een gedegen opleiding en moeten ze dan ook weer helaas laten gaan. Maar het proces is geweldig!”

Op dit moment is John druk bezig met de promotie van zijn nieuwste film RAW-Romeo Akbar Walter. De film staat gepland voor een release op 12 april.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.