Bollywood actrice Alia Bhatt begint eigen productiebedrijf

Bollywood actrice Alia Bhatt begint eigen productiebedrijfNa een reeks successen als actrice in Bollywood heeft Alia Bhatt bekendgemaakt dat ze nu ook films gaat produceren. Haar productiebedrijf heet Eternal Sunshine Productions.

De 26-jarige heeft recent een nieuw pand gekocht voor haar bedrijf. “Het appartement dat ik heb gekocht wil ik inrichten als kantoorruimte. Ik heb besloten om aan de slag te gaan als producent en mijn productiebedrijf heb ik Eternal Sunshine Productions genoemd.”

“Er zijn nog geen concrete plannen. Deze moet ik nog opstellen, maar ik heb een geweldig team dat dat hieraan werkt. Wat ik wel alvast kan onthullen is dat ik films zal produceren die ik zelf leuk vind om te kijken”, aldus Alia.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.