Bollywood acteurs Varun Dhawan en Sara Ali Khan in remake Coole No.1

Bollywood acteurs Varun Dhawan en Sara Ali Khan in remake Coole No.1Na maanden van geruchten is het nieuws eindelijk bevestigd. Er komt een remake van de Bollywood hit Coolie No.1 en de hoofdrollen zijn voor Varun Dhawan en Sara Ali Khan.

“Het is een zegen voor een schrijver om te werken met een toegewijde acteur als Varun Dhawan. Ik gaf hem onlangs enkele dialogen en hij vroeg mij onmiddellijk om een kopie. Hij wilde zijn zinnen al oefenen, terwijl er nog voldoende tijd is voordat de opnames van start gaan. Ik kijk er naar uit om voor een tweede keer te werken met Sara”, aldus schrijver Farhad Samji.

Farhad benadrukt tevens dat het gaat om een remake, geen vervolg. “De film is een remake. De film wordt in een nieuw eigentijds jasje gestoken en bevat net zoveel humor en kleur en liedjes als het origineel.”

Sara werkt momenteel aan een film van regisseur Imtiaz Ali. En Varun is druk bezig met de promotionele activiteiten voor Kalank.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.