Gaat Bollywood actrice Shraddha Kapoor trouwen in 2020?

Gaat Bollywood actrice Shraddha Kapoor trouwen in 2020?Het jaar 2018 was het jaar van de huwelijken, van Sonam Kapoor en Anand Ahuja, Ranveer Singh en Deepika Padukone, Himesh Reshammiya en zijn Sonia Kapoor tot Priyanka Chopra en Nick Jonas. En deze trend lijkt niet te stoppen. Volgens de laatste geruchten zou Shraddha Kapoor graag zo snel mogelijk willen trouwen.

“Shraddha pakte na haar relatiebreuk met Farhan de draad alweer snel op. Ze begon te daten met fotograaf Rohan Shrestha. Het stel kent elkaar al van jongs af aan, maar zijn pas ergens 2018 gaan daten. De relatie voelt goed en Shraddha wil dan ook niet langer wachten om te settelen”, aldus een familievriend.

“Ze is 33. Ze is al een paar jaar klaar voor die stap. Maar ja, dan moet je ook iemand vinden die dat ook wil. Die heeft ze nu gevonden. Haar ouders willen het ook graag en hebben haar ervan overtuigd om die stap nu te zetten. Ze heeft hier al met Rohan over gesproken. En als alles goed gaat dan kunnen we begin 2020 uitkijken naar een huwelijk”, voegt hij toe.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.