Bollywood acteur Aamir Khan kondigt remake Forrest Gump aan

Bollywood acteur Aamir Khan kondigt remake Forrest Gump aanBollywood acteur Aamir Khan heeft bevestigd dat hij de rechten heeft verworven om de Hindi remake te maken van de Hollywoodfilm Forrest Gump. De Hindi film is getiteld Laal Singh Chaddha.

De film wordt geregisseerd door Advait Chauhan, bekend van zijn hitfilm Secret Superstar. Het wordt een coproductie tussen Aamir Khan Productions en Viacom18 Motion Pictures.

“Mijn volgende film is staat vast en is getiteld Laal Singh Chaddha. De film wordt geregisseerd door Advait Chandan. Het is de remake van de Hollywoodfilm Forrest Gump. We hebben de rechten gekocht van Paramount en ik speel de hoofdrol van Laal Singh.”

“Ik ben altijd onder de indruk geweest van het script van Forrest Gump. Het is een prachtig verhaal over dit personage. Het is een verhaal over het leven. Een feel good film voor het hele gezin.”

Aamir voegt toe dat ze al zijn begonnen met de voorbereidingen. “De opnames staan gepland vanaf oktober. Ik heb zes maanden om mij voor te bereiden. Ik moet ongeveer 20 kilo afvallen. Het is een vereiste dat ik mager en slank ben.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.