Bekijk de tweede muziekvideo uit de Bollywood film Kalank

Bekijk de tweede muziekvideo uit de Bollywood film KalankNa geweldige acteerprestaties in de Bollywood films October en Sui Dhaaga: Made in India, hoopt Varun Dhawan dit jaar velen harten te winnen met zijn rol in Kalank.

Onlangs deelden de makers het eerste nummer uit de film, getiteld Ghar More Pardesiya. Deze werd goed ontvangen en kreeg positieve reacties van het publiek. Het tweede nummer is voor Varun en is getiteld First Class. We zien hem hierin de ziel uit zijn lijf dansen.

Opvallend is dat de sfeer van de film compleet in de stijl van Karan Johar is. Dit terwijl de aankleding je meer doet denken aan een film van Sanjay Leela Bhasali.

Met iedere onthulling en release van een trailer of liedje van Kalank nemen de verwachtingen alleen maar toe. De film, met in de hoofdrollen Alia Bhatt, Madhuri Dixit, Aditya Roy Kapur, Sanjay Dutt en Sonakshi Sinha, is geregisseerd door Abhishek Varman en staat gepland voor een release op 17 april.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.