Bollywood actrice Priyanka Chopra en man Nick Jonas hebben geen haast om gezin te starten

Bollywood actrice Priyanka Chopra en man Nick Jonas hebben geen haast om gezin te startenBollywood actrice Priyanka Chopra Jonas en haar man Nick Jonas zijn constant in het nieuws sinds hun huwelijk in december vorig jaar. Geruchten van de afgelopen weken suggereerden dat Priyanka zwanger zou zijn, maar deze speculatie werd direct in de kiem gesmoord door de moeder van de 36-jarige actrice. Volgens een vriend heeft het stel geen haast om het ouderschap te omarmen.

“Priyanka en Nick genieten samen van hun tijd als pas getrouwd stel. Dus er is geen haast om direct aan kinderen te beginnen.”

“Nick heeft het op dit moment ook heel erg druk met de comeback van de Jonas Brothers. Het is een wervelwind en het zal alleen maar drukker worden. Priyanka heeft ook haar jaar volledig volgepland. Ze begint binnenkort aan een nieuwe film en daarna volgt nog veel meer. Uiteraard, mocht ze zwanger raken, dan is het kindje meer dan welkom. Ze willen allebei absoluut kinderen. Maar voor nu staat het niet op de planning. Het is ook meer een kwestie van laten gebeuren en als het gebeurt is het goed. Er is geen druk.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.