Bollywood acteur Arjun Rampal heeft eindelijk rust in zijn privéleven

Bollywood acteur Arjun Rampal heeft eindelijk rust in zijn privélevenBollywood acteur Arjun Rampal was een korte periode compleet van het toneel verdwenen. De 46-jarige acteur maakte een roerige periode mee in zijn privéleven, maar heeft nu eindelijk zijn rust gevonden.

“Het was geen makkelijke periode voor mij. Ik verloor mijn moeder, ik ging scheiden. Het kwam allemaal tegelijk op mij af en het was heel moeilijk om mij tot iets toe te zetten. Het heeft mijn werk zeer zeker beïnvloed.”

“Ik kon mij niet concentreren en was gewoon te druk met alles om alles in mijn privéleven op een rijtje te zetten. Dat vergt veel van jezelf. Nu ben ik weer op het goede spoor. Ik merkte al snel genoeg dat ik het gelukkigst ben wanneer ik voor de camera sta. Dat is mijn leven”, aldus Arjun.

Op dit moment maakt Arjun veel indruk met zijn rol in de webserie The Final Call. Hij was voor het laatst te zien in de Bollywood film Paltan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.