Bollywood actrice Sonali Bendre wilde ervaring delen via sociale media

Bollywood actrice Sonali Bendre wilde ervaring delen via sociale mediaBollywood actrice Sonali Bendre werd vorig jaar gediagnosticeerd met kanker en reisde af naar New York voor de behandeling. Terwijl de meeste sterren dit gedeelte van hun leven liever privé houden, bleef Sonali actief via sociale media updates geven over haar gezondheid, ze benadrukte haar strijd en steunde anderen die dezelfde diagnose hebben ontvangen.

“Ik wilde mijn verhaal delen. Maar wat ook belangrijk was voor mij was dat ik vanaf het begin de leiding wilde nemen over mijn verhaal. Wanneer je een publiek figuur bent worden er zoveel verhalen verspreid en je verliest daar heel snel de controle over.”

“Terwijl ik het hele proces onderging besefte ik dat er zoveel anderen mensen zijn die hetzelfde meemaken. Het zou niet eerlijk zijn als ik zou zeggen dat alles geweldig was. Elke keer weer bleef ik denken: ‘Waarom ben ik niet positief?’ En dan begin je te voelen en denken: ‘Heb ik iets verkeerds gedaan?’ Je moet door die pijn heen. En daarom wilde ik dat delen. Het is pijnlijk en het is moeilijk. Het punt is dat je die tijd tot een minimum moet zien te beperken en de mooie momenten zo lang mogelijk moet beleven”, aldus Sonali.

Sonali keerde vorig jaar december terug naar India.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.