Ali Fazal over Bollywood: “Om hier erkend te worden, moest ik naar Hollywood”

Ali Fazal over Bollywood: "Om hier erkend te worden, moest ik naar Hollywood"Ali Fazal heeft een van de meest unieke filmcarrières wanneer je deze vergelijkt met andere acteurs uit de huidige generatie in Bollywood. Hij heeft projecten in binnen- en buitenland, op diverse platformen. Deze jongen, zonder enige achtergrond in films, pendelt nu tussen Hollywood en Bollywood.

“Mijn reis is geweldig. Ik kwam uit het niets, deed een cameo in 3 Idiots, daarna deed ik wat willekeurige films voordat ik Fukrey kreeg. Opnieuw deed ik willekeurige films en toen kreeg ik Fukrey 2. Als ik zo terugkijk is het een geweldige periode geweest tot nu toe. Ik ging stap voor stap vooruit en groeide in mijn werk en als persoon.”

Ali erkent dat het voor hem als buitenstaander niet altijd makkelijk is geweest. “Helaas moet ik concluderen dat ik pas werd erkend in Bollywood, toen ik naar Hollywood was geweest. Maar het is allemaal goed. Ik voel mij gezegend.”

Hij voegt toe dat zijn werk in Hollywood ertoe heeft geleid dat hij betere films krijgt aangeboden in Bollywood. “Het kostte mij een reis naar Hollywood om weer terug te komen naar huis. Hetzelfde gebeurde met Yoga en ook de Kamasutra kreeg weer bekendheid nadat het in het Westen werd geïntroduceerd.”

Na Victoria and Abdul vertelt Ali dat hij voor een nieuw Hollywood film heeft getekend. “Ik heb een contract getekend, maar hier kan ik nog niet veel over vertellen. Het is een oorlogsdrama en speelt zich af in Irak. Het is gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Ik speel de rol van een schrijver. De man leeft nog.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.