Bollywood acteur Tiger Shroff opent eigen sportschool

0

Bollywood acteur Tiger Shroff opent eigen sportschoolActeur Tiger Shroff is een van de acteurs in Bollywood die veell aandacht besteed aan zijn gezondheid en lichaam. Waar veel acteurs de droom koesteren om een eigen productiebedrijf te hebben, is Tiger een totaal andere weg ingeslagen. Hij opende recent zijn eigen sportschool.

“Het was geen zakelijke beslissing. De sportschool hebben we MMA Matrix genoemd. MMA staat voor Mixed Martial Arts. Het idee is ontstaan omdat ik continue bestookt word met vragen over gezondheid en fitness.”

“Het zijn voornamelijk jongeren die mij vragen stellen als: Hoe heb ik een passie ontwikkeld voor fitness? Hoe ben ik begonnen? Wie was mijn mentor?”

“Vroeger sportte ik op het strand. Ik rende elke ochtend naar het strand en deed daar de oefeningen om beter te worden in de vechtsporten die ik beoefende. Maar in plaats van deze verhalen te vertellen, dacht ik dat het beter was om te laten zien wat ik doe”, aldus Tiger.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.