Bollywood actrice Kangna Ranaut gaat eigen biografie regisseren

Bollywood actrice Kangna Ranaut gaat eigen biografie regisserenBollywood actrice Kangna Ranaut boekte een enorm groot succes met har regiedebuut Manikarnika. De 31-jarige is nu van plan om haar eigen levensverhaal te schrijven en deze ook te regisseren.

Kangna bevestigt in een interview dat ze haar biografie samen met KV Vijayendra, de schrijver van Baahubali, op papier gaat zetten.

Ze onthult dat het Vijayendra was die haar aanspoorde om een script te schrijven over haar eigen leven. “Ik was aanvankelijk nerveus en op mijn hoede, maar gezien zijn status en het feit dat ik hem vertrouw gaf ik Vijayendra een go voor het project.”

“Het idee is om mij en mijn leven te beschermen met alle hoogte-en dieptepunten. Maar we zullen geen namen noemen, maar ik kan mijn reis niet laten zien zonder de mensen die er een rol in hebben gespeeld. Uiteindelijk is dit het verhaal van een meisje uit de bergen die Bollywood veroverde zonder connecties en een niche voor zichzelf wist te creëren tegen alle verwachtingen in.” De film moet een inspiratie vormen voor de miljoenen jongens en meiden die de droom koesteren om het te maken in Bollywood.

“Mijn verhaal is het onderwerp van de volgende film waar ik de regie op mij neem. Het wordt geen propaganda film met personages die heel erg zwart of wit worden neergezet. Het wordt een oprecht verslag van mijn leven tot nu toe.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.