Bollywood actrice Soha Ali Khan over de media-aandacht voor starkids

Bollywood actrice Soha Ali Khan over de media-aandacht voor starkidsBollywood actrice Soha Ali Khan sprak onlangs in een radioprogramma over de media-aandacht voor neefje Taimur Ali Khan en haar eigen dochter Innaya en de paparazzicultuur.

“Het is wel erg extreem voor Taimur in vergelijking met Innaya. Hij wordt gevolgd waar hij ook naartoe gaat. Het is zorgwekkend. Ik weet niet wat het is met deze kinderen of kinderen van beroemdheden in het algemeen, maar het neemt wel hun onschuld weg.”

“Ik herinner mij dat een groot deel van mijn jeugd privé was en niemand wist ervan. Elk kind wil op school of op de middelbare school zichzelf kunnen zijn. Je wil daar thuishoren en niet opvallen. Wanneer je opgroeit wil je geaccepteerd worden en wil je vrienden maken. Dat is op zich al moeilijk. En wanneer mensen dan denken dat je anders bent, dan houden ze je op afstand. Het is een angstaanjagende gedachte”, voegt ze toe.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.