Bollywood actrice Malaika Arora over haar scheiding van Arbaaz Khan

Bollywood actrice Malaika Arora over haar scheiding van Arbaaz KhanNa 18 jaar huwelijk besloten Malaika Arora en Arbaaz Khan in 2017 om te scheiden. Recent sprak Malaika voor het eerst over de scheiding en de uitdagingen die ermee gemoeid gaan.

“Het eerste wat iedereen je adviseert is: doe het niet. Niemand zal je aanmoedigen om de stap te nemen. Je moet alles goed tegen elkaar afwegen voordat je deze beslissing neemt. ”

“Zelfs de avond voordat ik zou scheiden kwam mijn familie langs om te vragen of ik het zeker wist. Sta je 100 procent achter je beslissing? En die vraag is ook terecht. Dit zijn de mensen die van je houden en zich zorgen om je maken.”

Malaika zei ook dat het stel alle voor-en nadelen op een rijtje hebben gezet en uiteindelijk besloten om te scheiden. “Het is geen makkelijk besluit. Net als iedere belangrijke beslissing in je leven. En er is altijd iemand die de schuld krijgt. Er wordt altijd met een vinger gewezen. Dat is menselijk.”

“Maar als ik kijk naar wie ik ben, dan is geluk het meest belangrijkste in mijn leven. En dat geldt niet alleen voor mij, maar ook de mensen om mij heen. Zelfs als dit betekent dat ik zo’n belangrijke beslissing in mijn leven moet nemen. Ik heb dit niet alleen gedaan. Hier waren we beide bij betrokken. We hebben over alles nagedacht. En de uitkomst was dat het beter was om onze eigen weg te gaan, omdat we gewoon betere mensen zullen zijn.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.