Liefje van Bollywood acteur Salman Khan wil een gezin

Liefje van Bollywood acteur Salman Khan wil een gezinZe maakt binnenkort haar debuut in de Bollywood film Radha Kyon Gori Main Kyon Kaala, maar het lijkt erop dat Salman Khan’s liefje Iulia Vantur meer ambities heeft op het gebied van haar privéleven dan in Bollywood.

In een recent interview gaat ze in op wat zij in de toekomst wil bereiken. “Ik heb een geweldige carriere gehad en heb op dat gebied niet meer veel grote ambities. Ik wil graag goede dingen blijven doen om te groeien. Maar op dit moment wil ik graag een gezin.”

Op de vraag wanneer ze van plan is om dit te realiseren, zegt ze: “Het is heel moeilijk om dergelijke doelen te stellen, omdat het allemaal Gods wil is. Wanneer we jong zijn hopen we dat we op een bepaalde leeftijd zijn getrouwd en een gezin hebben. Maar het leven is geen sprookje en je hebt te maken met zoveel ups en downs.”

“Je hebt iemand nodig met wie je je leven kan delen en samen verder kan reizen. Maar op het moment dat het serieus wordt, dan keren zaken zich tegen je. Ik weet niet waarom het gebeurt, maar dat is wat ik heb meegemaakt. Ik denk dat de verantwoordelijkheid en prioriteiten veranderen”, voegt ze toe.

We zijn benieuwd naar de mening van Salman.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.