Bollywood actrice Anushka Sharma sluit deal met Netflix en Amazon Prime

Bollywood actrice Anushka Sharma sluit deal met Netflix en Amazon PrimeBollywood actrice Anushka Sharma gaat binnenkort digitaal met haar productiebedrijf Clean Slate Films. De actrice bevestigt dat zij en haar broer online content gaan bedenken en produceren voor onder andere Netflix en Amazon Prime.

“Ik mag mij gelukkig prijzen wat betreft werk. Het aanbod qua acteeropdrachten is geweldig en ook met mijn productiebedrijf gaat het goed. We hebben recent een deal getekend om een film te maken voor Netflix en een serie voor Amazon”, aldus Anushka.

“Ik ben blij dat de meerwaarde voor ons productiebedrijf wordt erkend, op zowel productioneel als creatief vlak. Wij werken met nieuwe schrijvers en regisseurs. Wanneer ik niet acteer neem ik de tijd om volledig betrokken te zijn bij de projecten.”

“Als actrice krijg ik geweldige films en rollen aangeboden. Het was een hectisch jaar met verschillende films. Het is erg belangrijk voor mij om goed te kijken wat ik nu wil gaan doen. Dat was vijf jaar geleden wel anders. Nu voel ik zelfverzekerd en mag ik de tijd nemen om tot een beslissing te komen. Als je blijft werken zoals ik de afgelopen drie jaar heb gedaan dan loop je snel genoeg tegen een burn-out aan. Daarom neem ik nu de tijd om te begrijpen wat ik wil doen”, voegt ze toe.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.