Ouders Bollywood acteur Varun Dhawan willen hem snel zien trouwen

Ouders Bollywood acteur Varun Dhawan willen hem snel zien trouwenBollywood acteur Varun Dhawan heeft al jaren een relatie met Natasha Dalal. En na al die jaren vinden zijn ouders dat het tijd wordt om in het huwelijksbootje te stappen.

Varun bevestigde vorig jaar dat hij inderdaad al jaren een vaste relatie heeft met zijn jeugdliefde. In de talkshow Koffee With Karan onthulde hij dat hij heel graag wil trouwen met Natasha. Maar dan dat wilde hij niet zeggen.

Het gerucht gaat dat zowel zijn ouders als die van Natasha staan te springen om een huwelijk en hier ook bij het koppel op aandringt. Ze hopen dat het huwelijk nog dit jaar plaatsvindt. Maar Varun is nog niet overtuigd.

“Varun en Natasha zijn nog niet klaar voor het huwelijk. Maar beide families zijn ouderwets ingesteld en willen het stel zien trouwen. Zoals het er nu voor staat, hebben ze geen keus”, aldus een vriend van de familie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.