Bollywood actrice Priyanka Chopra pent haar memoires

Bollywood actrice Priyanka Chopra schrijft haar memoiresBollywood actrice Priyanka Chopra gaat haar levensverhaal op papier zetten.

De 36-jarige actrice heeft een prachtige carrière. Ze begon als model, werd gekroond tot Miss World en begon daarna aan haar acteercarriere in Bollywood gevolgd door Hollywood. Dat is een geweldig verhaal voor een boek! Dat dachten ook de mensen bij een bekende uitgeverij.

“Priyanka heeft nauwelijks de tijd noch de neiging om haar verhaal te vertellen. Ze weet, door al dat reizen, vaak niet eens in welke stad ze zich bevind. Maar de uitgevers waren erg enthousiast en presenteerden het idee aan haar. Ze hebben haar weten te overtuigen en gaven haar zelfs de titel voor haar boek: Unfinished.”

“Dus, ondanks haar drukke schema is ze begonnen om haar memoires te schrijven. Een verhaal dat ons meeneemt in haar leven en carrière tot nu toe. De titel is ook erg passend en geeft aan dat ze nog veel meer kan en wil bereiken”, aldus een vriendin van de actrice.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.