Tanushree Dutta steunt Kangna Ranaut: “Bollywood is jaloers”

Tanushree Dutta steunt Kangna Ranaut: "Bollywood is jaloers"De film Manikarnika blijkt een groot succes te zijn bij het publiek. Maar helaas kreeg de film in de aanloop naar de release weinig aandacht binnen Bollywood. Kangna uitte recent haar ongenoegen over de wijze waarop Bollywood functioneert.

“Bij elke promotie worden trailers van nieuwe films gedeeld, maar dat gebeurde niet met mijn film”, riep ze in een interview. Ze voegt eraan toe dat er totaal geen steun was vanuit Bollywood voor haar film. Actrice Tanushree Dutta, verantwoordelijk voor de start van de #MeToo-beweging in Bollywood, schrijft een open brief aan Kangna waarin ze haar feliciteert met het succes van ManiKarnika en complimenteert voor haar werk. Ze geeft tevens haar mening over waarom Bollywood Kangna niet steunt.

Topactrice
“Kangna is een bonafide topactrice! Zij is de enige die het tot de top heeft geschopt, zonder de steun en aanbevelingen van mannelijke supersterren, zonder een bekende achternaam of een onrealistisch perfecte, pure en vrome façade dat de meeste actrice met zich meedragen.”

“Kangna is een krachtige performer en een voorbeeld van iemand die een unieke en prachtige plek heeft verworven in een filmindustrie waar het voor buitenstaanders zeer moeilijk wordt gemaakt. Zij heeft succes behaald, ondanks alle ellende. En wat ze nu ontvangt is minachting voor haar succes.”

Godslastering
“Kangna, ze steunen je niet omdat ze met geen mogelijkheid kunnen begrijpen hoe jij zo succesvol bent geworden, zonder hen! Zij denken dat zij God zijn en het is godslastering om te erkennen dat jij in je eentje een miljardenfilm op je schouders hebt gedragen en hier een succes van hebt gemaakt. Je hebt hen diep geraakt en het zal tijd kosten om te herstellen. Ze moeten het wel gaan erkennen… anders lopen ze het risico om irrelevant te worden.”

“Ik heb de film zelf nog niet gezien, maar mijn vrienden in Amerika hebben mij aangeraden om deze film zo snel mogelijk te gaan kijken. Dus ik hoop dat binnenkort te gaan doen. Mijn ouders hebben de film ook al gezien en spreken beide vol lof over de film en je acteerprestatie. Blijf voor zo doorgaan en blijf vooral jezelf.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.