Bekijk de videoclip van het lied Mungda uit de Bollywood film Total Dhamaal

0

Bekijk de videoclip van het lied Mungda uit de Bollywood film Total DhamaalDe videoclip van de remix van het nummer Mungda is uit! Bollywood actrice Sonakshi Sinha stapt hiermee voor de tweede keer in de schoenen van item-girl Helen.

“Het is puur toeval dat mijn laatste itemsong tevens een iconisch lied was van tante Helen. Het is echter geweldig dat we deze iconische nummers in een nieuw jasje kunnen steken en kunnen presenteren aan de huidige generatie, ” zegt Sonakshi.

Sonakshi is zich er heel erg van bewust dat er vergelijkingen zullen worden gemaakt met het origineel. Maar ze maakt zich daar niet druk om. “De charme van tante Helen is ongeëvenaard en het zou heel erg dom van mij zijn om te proberen om haar elegantie te kopiëren. Dit is een dansnummer, veel choreografie en lijkt in de verste verte niet op het origineel”, voegt ze toe.

Het nummer is gezongen door Jyotica Tangri, Shaan en Subhro Ganguly en gecomponeerd door Gourov-Roshin met enkele nieuwe teksten geschreven door Kunwar Juneja.

Total Dhamaal staat gepland voor een release op 22 februari 2019.

Bekijk de video.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.