Bollywood acteur Ranveer Singh biedt excuses aan voor mislukte stagedive

0

Bollywood acteur Ranveer Singh biedt excuses aan voor mislukte stagediveNa de muziekpresentatie van de Bollywood film Gully Boy dook Ranveer Singh vol enthousiasme de menigte in. Helaas raakte bij deze slecht getimede stagedive enkele vrouwelijke fans gewond. Nadat Ranveer op Twitter flink werd bekritiseerd vanwege zijn kinderachtige capriolen, bood de 33-jarige acteur zijn excuses aan voor zijn act.

“Een vriend van mij is gewond geraakt en heeft pijn in zijn nek vanwege je stomme actie! Je bent nu getrouwd. Gedraag je als een volwassene!”, zegt een boze Twitteraar. “Totaal ondoordachte actie! Een publiek figuur kan dit toch niet zo onvoorzichtig zijn? Het had erger kunnen aflopen”, vult een ander aan.

Ranveer reageerde op het incident met het volgende bericht aan een fan. “Ik zal in de toekomst voorzichtiger zijn. Bedankt voor je liefde en bezorgdheid.”

Hieronder zie je wat er gebeurde.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.