Bollywood acteur Pankaj Tripathi maakt Hollywood debuut in film met Chris Hemsworth

0

Bollywood acteur Pankaj Tripathi maakt Hollywood debuut in film met Chris HemsworthBollywood acteur Pankaj Tripathi heeft zijn eerste Hollywood film getekend. Hij zal samenwerken met niemand minder dan Chris Hemsworth.

Pankaj Tripathi heeft verschillende platforms en mediums verkend om het publiek te vermaken. Hij is een van de beste acteurs die Bollywood momenteel heeft. Pankaj gaf gedenkwaardige performances in zijn laatste paar releases zoals Newton, Bareilly Ki Barfi, Stree en de serie Mirzapur. Het is dan ook niet vreemd dat de 42-jarige ook is opgevallen in Hollywood. Pankaj speelt een van de hoofdrollen in de Netflix film Dhaka.

De opnames voor de film gingen voor jaar van start in Mumbai en Ahmedabad. Bollywood acteurs Randeep Hooda en Manoj Bajpayee maken ook deel uit van de cast. Pankaj sluit zich aan bij de crew in Thailand.

Dhaka is een thriller en staat gepland voor een release later dit jaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.