Bollywood acteur Tiger Shroff voelt druk voor succes Baaghi 3

Bollywood acteur Tiger Shroff voelt druk voor succes Baaghi 3Nadat de eerste twee films succesvol zijn gebleken, zijn de verwachtingen voor de Bollywood film Baaghi 3 hooggespannen. Acteur Tiger Shroff sprak in een recent interview over de druk die dit met zich meebrengt.

“Er zijn zeker hoge verwachtingen. Ahmed Khan en Sajid Nadiadwala hebben de afgelopen maanden dag en nacht gewerkt met zoveel verhalen en invalshoeken. Na zes maanden hebben zij het perfecte script. Eigenlijk werd al direct na de presentatie van de trailer van Baaghi 2 gesproken over Baaghi 3. Je kunt je dus wel voorstellen hoe lang dat al is. En sinds ook het tweede deel een succes is geworden is de verwachting uiteraard gestegen. Ik voel zeker een grote druk op mijn schouders. We kunnen teren op het succes van de eerste twee delen. We moeten twee keer zo hard werken om beter te presteren.”

Op de vraag of we net zoveel actie en betere stunts kunnen verwachten in deel drie antwoord hij volmondig met Ja. “Ik houd van actie. Het is best moeilijk, maar het was ook een grote droom van mij om een actieheld te worden. Mij hoor je niet klagen. Als het makkelijk was, zou iedereen het doen. De uitdaging maakt het de moeite waard, vooral als je wordt gewaardeerd.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.