Bollywood acteur Sidharth Malhotra openhartig over relatiebreuk met Alia Bhatt

Bollywood acteur Sidharth Malhotra openhartig over relatiebreuk met Alia BhattBollywood acteur Sidharth Malhotra spreekt voor het eerst openlijk over zijn breuk met Alia Bhatt. “We hebben elkaar sindsdien niet meer ontmoet.”

De relatie werd nooit bevestigd tot dit interview. De 34-jarige acteur zegt niet verbitterd te zijn na de breuk. Hij claimt dat ze nog steeds heel normaal zijn tegen elkaar.

“We hebben elkaar na de breuk niet meer gezien. We zijn nog steeds vriendelijk tegen elkaar. Ik ben zeker niet bitter vanwege de breuk. Het is al een tijdje geleden. Ik ken haar al veel langer, nog voordat we een relatie kregen. Mijn eerste scene was met haar. We delen veel met elkaar.”

“Er is een reden waarom twee mensen besluiten om niet samen te zijn. Er waren veel ups en downs. Wanneer je jezelf uit de situatie haalt, kijk je alleen maar terug op de gelukkige en mooie momenten.”

Sidharth en Alia kregen in 2016 een relatie en gingen een jaar later uit elkaar. Volgens de laatste geruchten heeft de 34-jarige acteur nu een relatie met Kiara Advani.

Na een reeks flops zoals Baar Baar Dekho, A Gentleman en Aiyaary werkt Sidharth nu aan de film Jabariya Jodi, met Parineeti Chopra.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.