Dochter Bollywood acteur SRK wil acteeropleiding volgen

Dochter Bollywood acteur SRK wil acteeropleiding volgenOndanks de vele starkids in Bollywood die allemaal hun debuut willen maken is er toch net iets meer nieuwsgierigheid naar een jongedame: Suhana Khan, dochter van superster Shah Rukh Khan. SRK heeft er nooit een geheim van gemaakt dat zijn dochter de droom koestert om te schitteren op het witte doek. In een recent interview zegt hij dat ze graag een acteeropleiding wil volgen.

“Suhana studeert op dit moment in Londen waar ze tevens een acteeropleiding volgt. Maar ze wil heel graag een volledige opleiding volgen in Amerika. Ze moest recent voor haar acteeropleiding een stage lopen. Ik adviseerde haar om die tijd op de set van Zero door te brengen, zodat wij samen ook wat tijd met elkaar konden doorbrengen. Regisseur Anand L Rai was echter zo slim dat hij haar de rol van assistent-regisseur toebedeelde en haar ook de taak gaf om mij op tijd naar de set te brengen.”

Suhana heeft haar tijd op de set doorgebracht door Anushka en Katrina te observeren. “Ze kent Anushka beter, maar ik hoop dat ze van beide actrices het nodige heeft geleerd en meegekregen. En dat ze het proces begrijpt van hun voorbereiding tot aan de uitvoering. Beide actrices verschillen nogal in de wijze waarop ze hun rollen benaderen en het is belangrijk om dat te ontdekken en te zien.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.