Bollywood producent Karan Johar over #MeToo beweging

0

Bollywood producent Karan Johar over #MeToo bewegingProducent en regisseur Karan Johar gaf recent zijn mening over de #MeToo beweging in Bollywood. Hij is van mening dat iedere vrouw moet worden gehoord.

“Elke vrouw moet worden gerespecteerd. Ze moeten worden toegejuicht omdat ze naar buiten durven te treden met hun verhaal en het is essentieel om elke stem te geloven. Je kunt niet zeggen dat er geen bewijs is. Dat is een zwak argument van de man. Wanneer een vrouw met zo’n ervaring haar verhaal vertelt, doet ze dit vanuit haar hart. Je hoort haar te geloven.”

Karan zegt dat de verhalen indruk hebben gemaakt op hem. “Toen ik al die verhalen hoorde en las, brak mijn hart. Ik besefte dat wij hier niet medeplichtig aan horen te zijn. Hopelijk worden we wakker en gaan we ervoor zorgen dat dit niet meer voorkomt.”

Dat grote namen uit Bollywood stil bleven nadat de beschuldigingen groot nieuws werden verbaasd Karan niets. “Niet iedereen heeft de behoefte om online te gaan en hun mening te verkondigen. Het ligt eraan hoe je ermee wil omgaan. Maar we hoeven niet allemaal alles van de daken te schreeuwen. Zolang de vereiste acties maar worden genomen.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.