Bollywood debutante Ankita Lokhande gaat ex niet uit de weg

Bollywood debutante Ankita Lokhande gaat ex niet uit de wegActrice Ankita Lokhande, die bekend werd met haar rol als Archana in de tv-serie Pavitra Rishta, maakte recent haar Bollywood debuut met de film Manikarnika: The Queen Of Jhansi.

De 34-jarige is erg blij met haar rol en kijkt uit naar haar carrière in Bollywood. “Ik heb op het juiste moment de overstap gemaakt en ik kon mij geen beter debuut wensen. Er is veel veranderd in Bollywood. Dit is een grote stap en ik moet de uitdaging aangaan. Ik heb zes jaar van mijn leven gewijd aan tv-series. Nu is het tijd voor films. Televisie kan altijd nog”, zegt ze.

Ankita had jarenlang een relatie met acteur Sushant Singh Rajput, die al enkele jaren een goedlopende carrière in Bollywood heeft. Het stel ging met ruzie uit elkaar, maar de actrice zegt dat ze er wel voor open staat op met haar ex te werken.

“Als actrice heb ik geen keus. Wanneer het een goed script is, zal ik de film niet weigeren.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.