Bollywood acteur Ajay Devgn geeft waarschuwing af aan jonge generatie

Bollywood acteur Ajay Devgn geeft waarschuwing af aan jonge generatieHet Bollywood-film publiek van vandaag is kieskeurig. Zij kiezen films die een impact achter en kiezen acteurs die hen aanspreken. Daar moet de huidige generatie zich van bewust zijn. Dat zegt Ajay Devgn in een recent interview.

“De huidige generatie moet zich bewust zijn dat het publiek geïntrigeerd is door het product en niet de acteurs. Er zullen altijd sterren blijven bestaan, maar niet op de wijze waarop dit vroeger werd beleefd. Het publiek is kieskeuriger en zij zullen alleen een product kiezen wanneer zij waar voor hun geld krijgen. Dat houd je scherp.”

“Vroeger deden wij alles. Wij pakten elke film aan die wij konden krijgen. En de meeste films werden nog hits ook. Dat was omdat men vroeger voor de acteur naar de bioscoop ging. Dat is vandaag de dag niet meer het geval. Uiteraard gaan er nog steeds mensen vanwege de acteurs naar een film, maar wanneer de film niet levert wat ze verwachten dan is dat ook afgelopen. Deze generatie van acteurs moet heel erg voorzichtig zijn. Het gaat allemaal om het eindproduct.”

Ajay Devgn is volgende maand te zien in de komedie Total Dhamaal.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.