Bollywood actrice Kareena Kapoor Khan ontkent geruchten over politieke ambities

Bollywood actrice Kareena Kapoor Khan ontkent geruchten over politieke ambitiesBollywood actrice Kareena Kapoor Khan zou interesse hebben in een politieke carrière. Dit bericht ging als een lopend vuurtje door de filmindustrie. De 38-jarige actrice reageerde op het nieuws en ontkende het bericht.

“Er zit geen waarheid in dit bericht. Ik ben nooit benaderd door een politieke partij en heb geen ambities om de politiek in te gaan. Bollywood is genoeg voor mij. Mijn focus is alleen maar gericht op het maken van films”, aldus Kareena Kapoor Khan.

De actrice is recent begonnen aan de opnames van de film Good News. Hierin komt ze na tien jaar weer samen met Akshay Kumar. De film staat gepland voor een release op 6 september 2019.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.